keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Shades of grey

Ehkäpä syksyn harmain päivä tähän mennessä. Pilvet ovat niin alhaalla ja tihkusade piiskaa märkää maisemaa. Puista ovat lehdet tippuneet ja nyt vain tyhjät oksat kurottavat taivaisiin. Viime yönä tuulikin ujelsi nurkissa melkein myrskyisästi ja taisi puhaltaa loput kesän rippeet odottamaan ensi vuotta. Jos joku muistaa historiasta viihdeohjelman Hukkaputki, niin siinä oli osuva laulunpätkä tähän vuodenaikaan: "Mitä voi syksyllä harrastaa kun jäljellä ei ole mittään?"http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/hukkaputken_lauluja_20063.html
Ja jotta totuus ei unohtuisi, lisään mukaan kuvan mainoksesta josta tein analyyttisen analysoivan analyysin etätehtävänä. Vähän tukan heilutusta...ja punaista väriä kaikkeen harmauteen.


 
 

2 kommenttia:

  1. Shades Of Grey..on yhden mulle hyvin rakkaan bändin biisi..ei mitenkään kaunis sellainen mutta kuitenkin..hienon mainoksen oot valinnu,ja ei tähän vuoden aikaan oikein löydy lohtua mistään muusta kuin musiikista..Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se multakin löytyy levyhyllystä ;) ylipäätään Joutsenen aikanen Amo toimii paremmin kuin aiemmat (toki se Tales from the thousand Lakes iski muinoin aika lujaa myös!)

    VastaaPoista