torstai 17. huhtikuuta 2014

"Mämmistä löytäisin sen laulun?"

Eilisen englanninkielen opiskelun jälkeen voisi todeta sen olevan siinä. Meinaan kieliopinnot...siis tältä erää. Pääsiäisviikonloppu alkoi hyvissä ajoin, sillä tänään on etäpäivä. Luulen kuitenkin, etten ehdi juuri etätehtävään syventyä? Aiheena olisi pienoismallin teko ja se on kieltämättä suuritöinen. Kapalevystä vääntäen olen saanut jo (pienoismallin)huoneeseeni seinät ja lattian valmiiksi. Loppu onkin tuskaa ja luomisen tuskaa. Taitaa mennä piperrykseksi jossain määrin;) Enkkuun palatakseni, saimme tehtäväksi tehdä mainoksen johon tarvis liittää tuota brittien murretta. Tein yllättäen metallimusiikkiin liittyen mainoksen Insomniumin uudesta levystä. En laita sitä mainosta tähän esille, mutta lisätään video yhtyeeltä. Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille! Jätän ne kaikki munavitsit kertomatta;)


2 kommenttia:

  1. Taitaa jäädä mullakin piperrykset tältä(kin) päivältä;) Kävin tsekkaamassa sun mainoksen samalla kun lisäsin omani,hyvältä näytti..Bändi on mulle uus tuttavuus mutta tää biisi ainakin toimii!Hyvää pääsiäisen aikaa,nyt rentoudutaan!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ainakin yksi munavitsi olis ollut paikallaan ;). Itse en ole edes aloittanut pienoismallin tekoa... Koskakohan se pitää olla valmis? Oikein ihanaa ja antoisaa Pääsiäistä tipujen seurassa ♥

    VastaaPoista