keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ny luetaan lakia!!!

Meinaan sopimusoikeutta ja yrittäjän juridiikkaa. Nyt pitäis olla hallussa sopimuksen tekeminen ja sopimusmuodot ainakin noin teoriassa. Siitä se ajatus sitte lähti harhailemaan outoihin etunimiin... Kaljaa,Piriä, Omenaa ym. Osa noista nimistä on kyllä annettu jo kauan sitten joten esimerkiksi Pirikin on tarkoittanut ihan muuta kuin mitä sen nykyinen slangikielen merkitys tarkoittaa. Ei nimi toisaalta miestä pahenna, eikä naista... eikä henkilöä.
Eilen olin Huittisissa Hannan ja Sonjan kanssa hygieniapassikoulutuksessa. Ohessa tuli vähä piirreltyäkin mutta koe meni hyvin. Päivän päätteeksi käväistiin vielä kirppiksellä pienen hakemisen jälkeen;).
Jottei visuaalisuus vallan unohtuisi, lopuksi hiano musavideo. Islanti on kyl kaunis maa kaikessa karuudessaan!




4 kommenttia:

  1. Oi, oi kuinka visuaalisesti kaunis ja koskettava video. Biisi oli myös hyvä, vaikka en sanaakaan ymmärtänyt. Osui ja upposi, eikä pelkästään Islannin takia. Näitä aarteita lisää :)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyl sellanen video, et sen jaksaa katsoa moneen kertaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bändi oli mulle ihan uusi tuttavuus ja olikin pakko tutkia vähän lisää. Mielenkiintoista musiikkia, erilaista - tykkään ♥. Ja Islantiin meen vielä joku kaunis päivä. Hyvää viikonloppua Kari!

      Poista
  3. Hieno biisi,muutenkin kuin visuaalisesti ja soundillisesti kun hieman teki töitä sen eteen ensin keksiäkseen mistä on kyse..Fjara-Ranta mmm.. löysin englannin kielisen käännöksen laulusta ja nyt ymmärrän paljon enemmän ja kyllä jonain päivänä vielä minäkin menen Islantiin:)

    ..This is the furthest I will go.
    Never the same again.
    The vile path calling me,
    the day I ran from life again.

    If I win this one time,
    it will still be the end of me.
    My belief that nothing ends well.
    This is the end for me...


    VastaaPoista