maanantai 3. helmikuuta 2014

Rauman näyteikkunoiden kimpussa

Aamulla kohti Raumaa. Meillä piti olla treffit Annen kanssa Kontion kahvilassa mutta yllätykseksemme opettaja kaartoi koulun pihaa ennen pual ysiä. Pakkauduttuamme ja pakattuamme automobiilit täyteen rekvisiittaa ja muita vermeitä sekä tilpehöörejä ynnä työkaluja suuntasimme uusiin haasteisiin. Kontion kahvilassa pidettiin pieni paltsu ja ryhmät saivat Annelta ohjeistusta ikkunoita varten. Mun ryhmään kuului lisäksi Eeva ja Linda ja meidän ikkuna oli Rauman yrittäjien ikkuna Optikko Palmun vieressä. Mitään varsinaista suunnitelmaa meillä ei ikkunaan ollut jonka aiheeksi oli valikoitunut Ystävänpäivä. Mukana oli sentään kolme aiemmin tehtyä hienoa sydäntaulua. Niiden pohjalta aloimme punnertaa visuaalisia palikoita paikoilleen. Ja vähän lisää sydämiä joita Eeva oli kotona tehny.

Alussa ikkuna oli autio ja tyhjä...


Aloitimme punaisesta sydäntaulusta joka valikoitui yksikseen "punaiselle puolelle" ikkunaa ja siniselle rantaviivalle tulivat kaksi sinisävyistä taulua. Keskelle ikkunaa tehtiin tilaa kevyesti jakava verho.



Sinisen puolen lattialle "rantahiekkatapetti"(lupa kysytty), aurinkolasit ja kuohuviinilasit. Punaiselle lisää sydämiä, kuohuviinilasit ja helmet. Kaiken kaikkiaan hauska projekti ja sopiva homma kolmelle. Enempi porukkaa olis tehnyt tilan ahtaaksi työskennellä, mut nyt oli sopevasti. Erityiskiitos Eevalle joka oli tehnyt eväät koko ryhmälle, KIITOS! 



Valmis ikkuna

6 kommenttia:

  1. Punainen oli mun lemppari! Kivasti toteutitte ja pisteet Eevalle ihanasta ajatuksesta ;D

    VastaaPoista
  2. Hyvin saitte ikkunan täytettyä ja tehtyä kun löytyy tietyt teemat molemmilta puolilta,aluksi vähän hirvitti teidän puolesta että 3 taulua ja noin iso ikkuna..

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kari! Ajattelin että tulee nälkä välillä. :-)

    VastaaPoista
  4. Oikein ystävänpäivään sopiva toi punanen! :) hyvähyvä..

    VastaaPoista