keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Vierailupäivä

Suuntasimme heti aamulla vierailukäynnille luomupuoti Ainoon.Tunti kului nopsaan Valtosen Annen jutustellessa yrityksestään ja sen visuaalisesta ilmeestä.  Kotona on kaikenlaisia luomujuttuja tullut kokeiltuakin usean vuoden ajan ja ehkä juuri niiden edesauttamana esimerkiksi kolestrolitasoni on laskenut kuin se kuuluisa lehmän häntä. Huomasinpa jonkun tutun näköisen kirjankin Ainon kaapin hyllyllä. (Samanlainen löytyy näköjään kotoakin).




Suklaatia, nam!

 

Seuraava pysähdys oli Sanna Saarisen Loimina. Taiteilijakoti jossa vanhat hirret seinissä kuiskivat tarinoitaan. Sanna kertoi talon historiasta ja urastaan tekstiilitaiteilijana sekä tekemistään teoksista. Taiteellinen ilmapiiri tarttui myös ryhmäämme koska eräät meistä innostuivat jopa soittamaan pianoa:)






Tekstiiliartenomi ja tekstiilitaiteilija Sanna Saarinen
Saimme nautiskella vielä todella herkullista broiler/aurajuustopiirakkaa ja siiten olikin aika jatkaa koulupäivää normaaleimmissa olosuhteissa (jos nyt sanaa normaali voi käyttää Visujengin kohdalla:). (Se on muuten Kirsi M:n keksimä nimi!!)

2 kommenttia:

  1. Sanaa normaali ei todellakaan voi käyttää ;). Tähän kohtaan pitää lisätä, että visujengiä ei kannata googlettaa (ja aika moni tekee juuri niin nyt) - me ei löydytä sieltä, vielä. Hienoja kuvia taas, Kari :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jep, Google antaa melko epäasiallisia ehdotuksia:)

    VastaaPoista