tiistai 14. tammikuuta 2014

Ikkunan teko

Tänään tehtiin se ihan eka näyteikkuna ihan oikeaan liikkeeseen. Mä olin tekemässä Kauttualla hieroja Tiia Viskarin näyteikkunan. Lähtökohtaisesti halusin ekaksi kohteeksi "pienen" ikkunan, sillä joku megalomaaninen ruutu olisi ollut mulle aivan liian...suuri. Halusin talven keskelle jotain piristävää keväistä ja lopulta väriksi valikoitui vihreä, sävyltään aika kirkas ja vaalea. Se on myös punaisen vastaväri ja koska Tiian ikkunassa oli kaksi isoa punaista kukkasta niin siinähän se sitten oli. Lisäksi Tiia hyväksyi muutenkin suunnitelmani, joten saatoin toteuttaa visioni ikkunan suhteen.

Tässä kuvassa vielä jouluikkuna

Suunnitelma uudesta

Tässä tänään tekemäni ikkuna

Tein puusta aitaelementin joka näkyy vasemmalla. Keskellä olevan hinnaston suurensin A3 kokoon. Oikealla näkyvä vihreä "seinä" on tehty Finnfoam-levystä joka on maalattu vihreäksi.


En löytänyt hinnastoa varten punaista kehystä, joten ostin puun värisen ja maalasin sen akryylivärillä punaiseksi. Lisäksi huomasin, ettei siinä ole minkäänlaista taustatukea joten tein sellaisen puusta. Kiitokset vielä Tiialle joka antoi mulle mahdollisuuden tulla harjoittelemaan;).

9 kommenttia:

  1. Hyvä Kari,tosi hieno!!!!Oot sä kyllä niin kätevä käsistäs :D

    VastaaPoista
  2. Annen kommentin perään tekisi mieli laittaa sun Tallinnassa kuultu lempinimesi ;). Mutta asiaan - hyvän ikkunan sait aikaiseksi, vaikka haastetta olikin. Lupaus kevään tulosta. Jäin ehkä vähän kaipaamaan "sitä jotain" vasempaan yläreunaan. Vihreä maali oli aivan nappi valinta. Hyvä, hyvä.

    VastaaPoista
  3. Jepulis, kätevä käsistään ja silleen;) Se vasen yläkulma mietitytti aika pitkään, mutta ei vaan syntynyt minkäänlaista kuningasajatusta joten ajattelin jättää tyhjäksi...

    VastaaPoista
  4. Kerkesitpäs väsäämään! (mulla meinas tuottaa tuskaa jo kaksien verhojen teko näinki lyhyessä ajassa :D) Hienon ikkunan sait aikaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan rekvisiittojen tekemiseen meni paljo enemmän aikaa kuin paikoilleen laittamiseen...

      Poista
  5. Hyvä tuli! Valot erottuu paremmin livenä, ajelin tänään ohi :)

    VastaaPoista
  6. Kiva ja simppeli ikkuna. Vihree kyllä toi kevättä rintaan ja nyt kun oon ajellu ohi niin siihen ikkunaan kiinnittää paljon enemmän huomiota joten saattaa poikia asiakkaalle uusia asiakasuhteita. Hyvä Kekki ;D

    VastaaPoista