torstai 23. tammikuuta 2014

Messuilua

Perehtyminen messujen ja näyttelyjen anatomiaan alkoi. Ollaan nähty kuvia hienoista ja vähän vähemmän hienoista messuosastoista. Itse olen käyny messuilla viimeks joskus 90-luvun puolella eikä niistä ole juuri mitään muistikuvaa (johtuu ajan kulumisesta, ei muusta). En osaa tarkasti eritellä miksei ole sen jälkeen käytyä missään messutapahtumassa... kai se on sitä saamattomuutta ja laiskuutta?  Tai ochlofobiaa??
Keskitalven apatia on saanut jalansijaa juuri toivuttuani alkutalven synkkyydestä. Ei sais valittaa kun asiat on hyvin, ainoastaan tuleva työharjoittelu ja tutkinnon suorittaminen arveluttavat. Tähän vois ympätä ärsyttävimmän elämänviisauden minkä tiedän: "Asioilla on tapana järjestyä".
Ei se ny ihan niinkään ole!! Asiat ei järjesty ITSEKSEEN, ne täytyy ITSE järjestää tai sit JOKU MUU joutuu järjestämään ne sun puolesta. Aaargghh!!!

4 kommenttia:

  1. Nyt mua alkoi vähän huolestuttaa ettei toi apatia vaan olis tarttuvaa sorttia..;)joo ei ne asiat tosiaan itsekseen järjesty ja harvemmin niitä kukaan puolestakaan järjestää,mut eiköhän me porukassa pystytä toisiamme tsemppaamaan puolin ja toisin jos tarve vaatii :)

    VastaaPoista
  2. Nyt oli pakko "guugelittaa" toi sun sanahirviö ;). En itsekään oikein viihdy kyseisissä paikoissa, siksi mm. jätän Tukholman reissunkin väliin (+sama koskee laivalla oloa). "Kyllä se siittä" on kans tosi ärsyttävä lause, mitä kuulen useinkin. Mutta Kari, kyllä me asiat saadaan järjestymään, mehän ollaan ME. Tsemppiä :D

    VastaaPoista
  3. Joo, joskus tulee uskon puute asioihin, mutta eiköhä tämä tästä...;)

    VastaaPoista
  4. Niinpä,välillä tulee;)suunnittelu näytti sujuvan tänään :)

    VastaaPoista